Nazif Saber Bayraktar Anaokulu
BUHARA MAH. 2449 SK. NAZİF SABBER BAYRAKTAR İLKOKULU VE ANAOKULU SİTESİ NAZİF SABBER BAYRAKTAR İLKOKULU VE ANAOKULU BLOK NO 2 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA

VİZYON

Okulumuz, çocuklarımızı toplum ve insanlık için üstün değerlere ve niteliklere sahip, iyi eğitimli, yaşam boyu öğrenen, yeniliklere açık, sosyal hayatta fark oluşturan, topluma örnek teşkil eden bireyler olarak geleceğe hazırlamayı, öğrencilerimizin gelişimlerinde en üst noktaya çıkacağı bir okul ortamı oluşturmak, velilerimizin de işbirliğiyle öğrencilerimizi bu ihtiyaçlar doğrultusunda donatılmış, topluma yön veren liderler olarak yetiştirmeyi, milli ve manevi değerlerine sahip olarak eğitim, plan ve programları hazırlamayı tüm çalışanların bilgi ve becerilerini bu doğrultuda geliştirmeyi hedef edinmiştir.

MİSYON

Ülkemizin ve dünyanın her yerinde lider, yenilikçi, güvenilir, kültürüne sahip çıkan, özgüvenli öğrenciler yetiştirmek. Verilen eğitimle öğrencilerimizi seçkin ve üstün kılmak. Aldığı eğitim ile çevresine değer katan, farklılığını her alanda gösteren çağın ihtiyaçlarına göre donatılmış, değerli bireyler yetiştirmek.

İkili Öğretim

07.30-12.20(Sabahçı Grubumuz) 12.30-17.20(Öğlenci Grubumuz)

Servis Bilgisi

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz kendi imkanlarıyla okula ulaşımı sağlamaktadır. Servis yoktur.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz il merkezine bağlı Buhara Mahallesindedir. Okulumuzun bulunduğu bölge; mahalle sakinleri veya civar mahalleler tarafından " Mance Deresi" diye adlandırılır. Buhara mahallesi 2378. sokak ile bahçe caddesinin kesiştiği yere kadar R1 halk otobüsleri ile gidip bahçe caddesi boyunca yürüyerek Dedeosman caddesi ile kesiştiği yere kadar gelinir. Bayraktar sağlık ocağı üstündedir.